Japanese parsley seeds 356971-Japanese parsley seeds
Mitsuba 'Japanese Parsley' 50 Seeds Mitsuba ( 三つ葉) is sometimes called Japanese wild parsley or stone parsley The name Mitsuba translates to "three leaves" in Japanese Like parsley, the flavor is clean and refreshing with a slightly bitter taste commonly described as celerylike In Japan, it is commonly used as a garnish in soups or on top of the main meal Seed Starting
Japanese parsley seeds-Try certified organic parsley seeds that have been produced without artificial fertilisers, nor chemical control agents Seeds have been certified by Agro BIO Test We alsoAsian Heirloom Vegetable Seeds Japanese Parsley Mitsuba AKA Japanese honewort, Japanese wild parsley, san ip, san ye quin, selderi jepang, trefoil, ya er chin Chryptotaenia japonica Hardiness Zones Zones 49 Germination Temperature 6878 degrees Germination Time 521 days Seed Depth 1/4" Spacing 68" Row Spacing 812" Sun Requirements Full Sun to Partial Shade Days to
Japanese parsley seedsのギャラリー
各画像をクリックすると、ダウンロードまたは拡大表示できます
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「Japanese parsley seeds」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
Japanese Wild Parsley / Mitsuba Cryptotaenia japonica 60 seeds A great traditional Japanese herb which can be used in a wide range of culinary dishes All parts of the plant can be used and the plant is perennial so can be used year after year Sow SpringSummer Sow 3mm deep, seedlings emerge 2128 days, space 15cm apart Harvest as neededAlso known as honewort, Japanese honewort, East Asian wild parsley, and Japanese cryptotaenia Also known as honewort, Japanese honewort, East Asian wild parsley, and Japanese cryptotaenia We're moving to a Bigger Location!
Incoming Term: japanese parsley seeds, japanese parsley seed,
コメント
コメントを投稿